OVER ONS

Op zoek naar een rijschool in Alphen aan den Rijn? Voor autorijlessen in Alphen aan den Rijn kun je terecht bij Rijschool Gandaa. Wij zijn een kleine, maar zeer persoonlijke rijschool met een leerling vriendelijke en duidelijke manier van lesgeven. Kwaliteit en service staat in alles wat we doen voorop, en ook nog eens tegen een zeer scherp tarief!


Rijschool Gandaa
Ben je woonachtig in Alphen aan den Rijn of in de omgeving van Alphen aan den Rijn dan wordt je uiteraard altijd thuis opgehaald. Een les is 60 minuten en deze wordt altijd volledig benut voor het geven van rijles. Voor een overzicht van gemeenten waarin rijschool Gandaa werkzaam is, neem een kijkje op de contactpagina. Heb je interesse in autorijlessen van Rijschool Gandaa, schrijf je dan nu in voor een gratis proefles en zo kunnen we na elkaar een keer ontmoet te hebben beoordelen welk pakket het beste bij jou aan gaat sluiten.

Heb je nog vragen of zijn andere dingen voor jou nog onduidelijk? Op de pakketten pagina kun je terecht voor nuttige informatie omtrent de hele procedure en anders kun je altijd een vraag stellen via het contactformulier.