AUTO THEORIE

Theorieopleiding of zelfstudie Voor het behalen van je auto theorie kan je je op verschillende manieren voorbereiden. Dit kan bijvoorbeeld d.m.v. zelfstudie met theorieboek, cd-rom of online examentraining. Heb je moeite met je auto theorie en vind je zelfstudie lastig? Volg dan 1 van onze supersnelle theoriecursussen. 85% slaagt in één keer.

Haal nu je auto theorie in 1 dag. Met onze unieke methode haal jij je auto theorie in 1 dag! Wij gaan je examengericht trainen en voorbereiden op je theorie-examen bij het CBR. Onze 1-daagse theoriecursus is de ideale oplossing voor het slagen van je auto theorie-examen.

Lessen elke Zaterdag en Zondag. Meld je aan voor de auto theoriecursus en theorie-examen op dezelfde dag. Na ontvangst van je aanmelding nemen wij telefonisch contact met je op en krijg je een bevestigingsmail met de aanvangstijd, locatiegegevens en betalingsmogelijkheden. Een week voor aanvang van de cursus krijg je van ons materiaal toegestuurd ter voorbereiding. Hier ben je ongeveer 5 uur mee bezig. Maak alvast ruimte in je agenda! De rest wordt door ons geregeld.

2-daagse theoriecursus Heb je doordeweeks geen tijd om een theoriecursus te volgen? Dan is onze 2-daagse theoriecursus de ideale oplossing. Tijdens de cursus word je examengericht getraind, kan je vragen stellen over de auto theorie en je oefent veel theorie-examens. De theoriecursus is geschikt voor iedereen, dus ook voor leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie. Dat werkt uitstekend en je haalt ook nog eens sneller je rijbewijs!

ZelfstudieAuto theorie Geen tijd voor een theoriecursus of leer je liever thuis? Kies dan voor onze e-learning, een online theoriecursus voor je auto theorie. De online theoriecursus is leuk, interactief en wordt verduidelijkt met foto's en filmpjes. Daarnaast krijg je ook ons uitgebreide theorieboek.